Om os

Om ED Bolig

ED BOLIG er grundlagt af rådgivende ingeniør og arkitekt Elijan Dzankovic, der har mere end 16 års erfaring fra byggebranchen.

Elijan Dzankovic har opbygget solid brancheerfaring, og har gennem årene løst opgaver ’på begge sider af skrivebordet’. I rollerne som både rådgiver og entreprenør har han således oplevet både de positive og de negative sider af byggebranchen. Her har læringen altid været, at tillid mellem byggeprojektets parter er af afgørende betydning for en problemfri proces og tilfredse kunder.

Ord som tryghed og tillid gennem byggeprocessen er derfor nogle af de vigtigste nøgleord, når der skal bygges huse og drømmeboliger for kunderne.

Stor faglighed og kvalitet

Kvalitet, godt håndværk og tillid

Med afsæt i denne tilgang og et stærkt netværk tilbyder ED BOLIG således både kvalitetsløsninger og godt håndværk, som til enhver tid er baseret på høj faglighed, gode værdier samt stabilitet, tillid og troværdighed.

Elijan Dzankovic er 36 år og er uddannet bygningsingeniør fra DTU i 2006. Gennem 14 år har Elijan Dzankovic desuden været professionel håndboldspiller.

Udover ED BOLIG ejer og driver han arkitekt- og ingeniørfirmaet ED CONSULT.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Er du interesseret i at høre mere?

Skal vi hjælpe dig med dit boligprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager en indledende snak og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os på telefon 40 62 00 29 eller skriv på mail kontakt@edbolig.dk. Du kan også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Lad os bygge dit drømme hus sammen