Lad os stå for det hele

Totalentreprise i Silkeborg og omegn

Skal byggeprocessen gøres så nem og overskuelig som muligt? Hos ED BOLIG kan vi tilbyde at stå for din totalentreprise i Silkeborg og omegn, hvor vi håndterer hele processen og alle aspekter af dit byggeri. Du behøver på den måde ikke at skulle koordinere med alle de forskellige fagmænd, der skal ind over projektet. Vi sørger for al kontakten, så du kun skal i dialog med os.

Stor faglighed og kvalitet

Faglig og professionel håndtering af dit projekt fra A-Z

Totalentreprise er din mulighed for at lægge byggeprocessen i hænderne på et fagligt kyndigt og ressourcestærkt byggefirma. Det er din garanti for, at der er tid til at fokusere på dine private anliggender, mens vi får lov at gøre det, som vi mestrer – at planlægge, koordinere, bygge og levere et færdigt håndværk med udgangspunkt i dine ønsker og vores høje standarder.

Med en totalentreprise bliver vi med andre ord din primære samarbejdspartner under hele byggeprocessen, mens du naturligvis bliver vores nærmeste sparringspartner. Her på siden kan du blive klogere på, hvad der er inkluderet i en totalentreprise fra ED BOLIG, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dit specifikke projekt.

Dette er inkluderet i en totalentreprise

Hos ED BOLIG skræddersyes totalentreprisen naturligvis efter dine ønsker, behov og udfordringer, og derfor er dette blot et vejledende udkast til, hvad du kan forvente. Vi lægger altid ud med at mødes til en grundig snak, hvor vi kan forventningsafstemme og rådgive dig til de bedste løsninger. Uanset, hvordan din totalentreprise skrues sammen, er du dog altid garanteret et byggefirma med:

 

  • Et solidt, bredt og tværfagligt netværk, der arbejder i tråd med vores kvalitetskrav
  • Et hold af håndværkere, bygningsingeniører og en arkitekt, der står til din rådighed
  • Evnen til at koordinere fagmænd og håndtere processen fra A-Z
  • Ingen slinger i valsen: fast tids- og prisramme
  • En ambition om at garantere en problemfri, kvalitetssikker og tillidsfuld proces
  • Alle de nødvendige certifikater

En totalentreprise er ikke ekskludering af dig

Det kan lyde skræmmende for nogen, når man hører, hvad totalentreprise indebærer. Hos ED BOLIG vil vi dog gerne gøre det ganske klart, at en totalentreprise bestemt ikke er en inkludering af dig. Som nævnt vil du blive vores nærmeste sparringspartner under hele processen og planen for, hvordan den proces ser ud, er udviklet i samarbejde med dig, inden vi går i gang.

Dertil er det kun en fordel, når kunderne er nysgerrige og engagerede, og derfor er totalentreprisen i højere grad et udtryk for frihed end eksklusion. Du slipper altså for at skulle være overværende til alle de mellemregninger, der findes mellem linjerne, samt fag-lingo, der kun forvirrer, og det tillader samtidigt os at arbejde enormt effektivt med de fagmænd, vi har knyttet til projektet.

Se flere af vores projekter og bliv inspireret

Tilbygning og totalrenovering af 1½ plans villa fra 1965

InspirationOmdannet til 2 plans villa med garage og tagterrasse. Boligareal ændret fra 185 m2 til 226 m2. Hele den eksisterende tagetage er fjernet og der er bygget en 2. sal ovenpå eksisterende ydervægge. For at skabe sammenhæng mellem etagerne, er den oprindelige...

read more

Moderne 1 plans villa på 190 m 2 til den store familie

InspirationHus med ensidig taghældning og mørke mursten fra Randers Tegl. Til at fuldende facadeudtrykket har huset sort forpatineret zinkinddækning og sorte zink arkitekttagrender.Funktionel indretning:Køkken/alrummet er huset kerne. Herfra er der bl.a. adgang til...

read more
Funktionel villa på 164 m 2

Funktionel villa på 164 m 2

InspirationHuset er med ensidig taghældning og muret med håndstrøgne røde mursten fra Randers Tegl (RT453). Murstenen har et rustikt udtryk og sammen med den sorte zinkinddækning og nedløbsrørene giver det en god kontrast til huset.Planløsningen indeholder: Stue Stort...

read more

Lad os bygge dit drømme hus sammen

Tag kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud

Hos ED BOLIG sidder der altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at indgå i en dialog med dig om dit byggeprojekt. Vi sætter stor pris på en ny udfordring og er bevidste om, at ethvert godt håndværk er et spørgsmål om tillid. Du må derfor ikke tøve med at rette henvendelse til os, hvis du har nogen spørgsmål til dit projekt i Silkeborg og omegn.

Du kan kontakte os på telefon 40 62 00 29, sende os en mail på kontakt@edbolig.dk eller udfylde vores kontatkformular her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.