Byg nyt hus med ED BOLIG

Byg nyt hus med ED Bolig

Hos ED BOLIG varetager, planlægger og bygger vi innovative såvel som klassiske boliger i hele Midt-og Østjylland med udgangspunkt i dine visioner.

I kraft af vores brede sammensætning af fagligheder kan vi tilbyde komplette bygningsløsninger på et fundament af kompromisløs kvalitet og bæredygtige tiltag. Hvis du drømmer om at få bygget nyt hus, står vi derfor klar til at være din samarbejds- og sparringspartner under hele forløbet, så du kan komme i mål med det boligprojekt, du drømmer om.

Stor faglighed og kvalitet

Kvalitetsløsninger baseret på dine ønsker, når du bygger nyt hus

Når du vælger ED BOLIG som din samarbejdspartner i forbindelse med at få bygget et nyt hus fra bunden, finder du ikke typehusløsninger i vores portefølje. I samarbejde med vores arkitekt og bygningsingeniør skaber og designer vi din bolig med udgangspunkt i dine ønsker, behov og udfordringer. I kraft af vores brede leverandørnetværk har du muligheden for selv at vælge alle materialer fra kælder til kvist.

Vi har stor erfaring med at realisere bæredygtige byggerier, hvor moderne og miljøvenlig energioptimering er i centrum. Det er ikke blot en håndsrækning til miljøet, men også til kvaliteten, levetiden og værdien af dit nye hus. Derudover bidrager det naturligvis også til at sikre dig lavere udgifter i fremtiden, og vi står klar til at give dig kompetent rådgivning i forbindelse med de forskellige bæredygtige energiløsninger.

En fast pris til dit nye hus

Når du kontakter os med henblik på at udveksle idéer og har et ønske om, at vi igangsætter dit byggeprojekt, vil du få et uforpligtende tilbud på dit nye hus. Når processen først er sat i værk, planløsningen er tegnet og materialerne er valgt, vil du være garanteret en fast pris, der indeholder ALLE udgifter til byggeriet.
Det er en service, som vi helt naturligt tilbyder vores kunder, da ethvert godt håndværk er resultatet af et tillidsfuldt samarbejde mellem kunde og byggefirma.

I kan her på vores hjemmesiden læse om, hvad vores bygninger som udgangspunkt altid inkluderer, og hvad der derfor er inkluderet i vores samlede tilbud.

En komplet løsning af højeste kvalitet til attraktive priser

Hos ED BOLIG er vi med fra første spadestik til støbning og endeligt nøgleoverdragelsen. I samarbejde med vores netværk kan vi servicere alle afkroge, der knytter sig til processen at få bygget et nyt hus fra bunden, således at du altid har de rette kompetencer til rådighed under hele byggeprocessen. I er meget velkommen til at rette henvendelse til os for at høre mere om den konkrete proces, tidsrammen og vores arbejdsgange.

Se flere af vores projekter og bliv inspireret

Tilbygning og totalrenovering af 1½ plans villa fra 1965

InspirationOmdannet til 2 plans villa med garage og tagterrasse. Boligareal ændret fra 185 m2 til 226 m2. Hele den eksisterende tagetage er fjernet og der er bygget en 2. sal ovenpå eksisterende ydervægge. For at skabe sammenhæng mellem etagerne, er den oprindelige...

read more

Moderne 1 plans villa på 190 m 2 til den store familie

InspirationHus med ensidig taghældning og mørke mursten fra Randers Tegl. Til at fuldende facadeudtrykket har huset sort forpatineret zinkinddækning og sorte zink arkitekttagrender.Funktionel indretning:Køkken/alrummet er huset kerne. Herfra er der bl.a. adgang til...

read more
Funktionel villa på 164 m 2

Funktionel villa på 164 m 2

InspirationHuset er med ensidig taghældning og muret med håndstrøgne røde mursten fra Randers Tegl (RT453). Murstenen har et rustikt udtryk og sammen med den sorte zinkinddækning og nedløbsrørene giver det en god kontrast til huset.Planløsningen indeholder: Stue Stort...

read more

Lad os bygge dit drømme hus sammen

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag

Hos ED BOLIG sidder der altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om projekt byg-nyt-hus. Med udgangspunkt i denne dialog kan vi give dig et realistisk prisoverslag for hele byggeriet, så der er klare linjer, inden vi tegner et konkret tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 40 62 00 29, sende os en mail på kontakt@edbolig.dk eller udfylde vores kontatkformular her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.