Professionelt byggefirma

Nybyggeri i Silkeborg

Søger du et professionelt byggefirma til at stå for dit nybyggeri i Silkeborg eller omegn? ED BOLIG har opført en lang række forskellige byggerier i hele Midt- og Østjylland med stor fokus på tryghed og tillid gennem byggeprocessen – og ikke mindst bæredygtighed.

Vi sætter en ære i at varetage vores kunders projekter ved at give dem både en overskuelig og problemfri proces samt et kvalitetsresultat, der lever op til alle forventninger.

Stor faglighed og kvalitet

Et trygt samarbejde hver gang

Vi forstår, hvor vigtigt det er at vælge det helt rigtige byggefirma som samarbejdspartner, når du skal have bygget et nyt hus eller udført totalentreprise. Når du indgår et samarbejde med os hos ED BOLIG, kan du være helt sikker på, at dit byggeprojekt er i trygge hænder. Vores ansatte har den nødvendige viden og certificeringer til at varetage ethvert byggeri ud fra dine ønsker og behov. Vi overholder vores aftaler, og vi rådgiver dig fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Er du interesseret i at høre mere?

Vil du høre mere om ED BOLIG, og hvordan vi kan hjælpe dig med netop dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 62 00 29 eller mail kontakt@edbolig.dk.  Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Lad os bygge dit drømme hus sammen