Arkitekttegnet hus

En bolig tegnet med udgangspunkt i dig

Et arkitekttegnet hus er en kreativ proces, der starter og slutter med dig. Det er din mulighed for at skabe et kompromisløst design i samarbejde med en fagligt kompetent og erfaren arkitekt, der har dedikeret sit virke til skræddersyede boligløsninger med udgangspunkt i kvalitetssikker, byggeteknisk viden og formåen.

Hos ED BOLIG sidder arkitekt og bygningsingeniør, Elijan Dzankovic, klar til at opfylde din boligdrøm om et arkitekttegnet hus. Vi rådgiver dig på baggrund af dine ønsker og behov og tilbyder holdbare og unikke alternativer til dine udfordringer.

Stor faglighed og kvalitet

Byg nyt arkitekttegnet hus

Hos ED BOLIG er vi stolte af vores faglighed, og derfor er du naturligvis garanteret, at alle vores kompetencer står til rådighed for dig, når du skal have arkitekttegnet din drømmebolig.

Ethvert håndværk er en tillidssag, hvorfor vi sætter en dyd i at skabe en tryg bryggeproces fra A-Z. Det indebærer bl.a. rådgivning fra start til slut samt en gennemsigtig og produktiv dialog, hvor vi kan forventningsafstemme og dermed i fællesskab etablere en sikkerhed for, at det færdige projekt afspejler dine visioner én-til-én.

Når du vælger ED BOLIG som din primære samarbejdspartner på dit arkitekttegnet hus, vil du forblive i førersædet. Du kan i stedet betragte vores service som din garanti for en fagligt kompetent og idérig sparringspartner, der står for at gøre dine idéer til virkelighed.

Arkitekttegnet byggeri – tilbygning eller nybygninger

Vi tilbyder at designe og bygge arkitekttegnede konstruktioner for dig, der ønsker at designe et hus fra bunden, men også til dig, der ønsker en arkitekttegnet tilbygning.

Det er en unik mulighed for dig, der ønsker at bringe merværdi til din nuværende boliggrund og bibeholde en naturlig sammenhæng mellem nyt og gammelt. Uanset om du derfor har et klassisk typehus i tankerne, eller du ønsker at udfordre den nuværende konsensus om, hvordan et moderne hus kan se ud, så har vi de rette kompetencer til at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Hos ED BOLIG finder du et kompetent hold af fagfolk, hvis faglige kompetencer spænder vidt og bredt i byggebranchen, og vi er derfor ganske selvsikre i, at vi evner at udvikle den helt rigtige løsning til din arkitekttegnede bolig.

Se flere af vores projekter og bliv inspireret

Tilbygning og totalrenovering af 1½ plans villa fra 1965

InspirationOmdannet til 2 plans villa med garage og tagterrasse. Boligareal ændret fra 185 m2 til 226 m2. Hele den eksisterende tagetage er fjernet og der er bygget en 2. sal ovenpå eksisterende ydervægge. For at skabe sammenhæng mellem etagerne, er den oprindelige...

read more

Moderne 1 plans villa på 190 m 2 til den store familie

InspirationHus med ensidig taghældning og mørke mursten fra Randers Tegl. Til at fuldende facadeudtrykket har huset sort forpatineret zinkinddækning og sorte zink arkitekttagrender.Funktionel indretning:Køkken/alrummet er huset kerne. Herfra er der bl.a. adgang til...

read more
Funktionel villa på 164 m 2

Funktionel villa på 164 m 2

InspirationHuset er med ensidig taghældning og muret med håndstrøgne røde mursten fra Randers Tegl (RT453). Murstenen har et rustikt udtryk og sammen med den sorte zinkinddækning og nedløbsrørene giver det en god kontrast til huset.Planløsningen indeholder: Stue Stort...

read more

Lad os bygge dit drømme hus sammen

Kom i kontakt

Tag kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud på dit nye hjem

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit arkitekttegnede drømmehus, sidder der altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig hos ED BOLIG. Vi tager en snak med dig, hvorefter vi kan give dig et realistisk prisoverslag på projektet.

Du kan kontakte os på telefon 40 62 00 29, sende os en mail på kontakt@edbolig.dk eller udfylde vores kontatkformular her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.  

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.