Byg nyt hus med ED BOLIG

Her kan du læse lidt mere om processen

Læs mere om processen bag når du vælger at bygge nyt hus med professionel hjælp fra ED BOLIG i Silkeborg.

Byggeansøgning og energikrav

Moderne boligbyggeri rummer en høj grad af kompleksitet, som allerede gør sig gældende i projekteringsfasen. Konkrete krav til byggeansøgningen og detaljer relateret til energioptimering gør det til stadighed udfordrende at stå alene med et nybyggeri. ED BOLIG er din garanti for tryghed hele vejen gennem alle byggeriets faser.

Sov trygt om natten

Når det gælder din fremtidige boligs fundament og jordbundsforhold, er der også store forskelle på, hvordan tingene gribes bedst muligt an. Er der fx behov for pilotering og ekstra forstærket fundament? ED BOLIG har den grundlæggende viden og de nødvendige certificeringer, som sikrer den den bedste mulige tryghed og nattesøvn i din nye bolig.

Undgå fugt og skæve gulve

Byggeprocessen er et stort kapitel for sig. Her er der utroligt mange detaljer, som der skal holdes øje med. Lever byggeriet fx op til de seneste lovbestemte energikrav, løber vandet til eller fra afløbet på flisegulvet og er dampspærren monteret korrekt mellem forskalling og loftsbeklædning, så der ikke opstår fugtproblemer i boligen?

Den sikre vej til et nyt hus

Et huskøb gennem ED BOLIG sikrer dig og din familie mod ubehagelige oplevelser, når I foretager et af livets største investeringer. Lad ED BOLIG vise hvordan rigtig godt håndværk er skruet sammen – og tilmed til den helt rigtige pris. Kontakt gerne ED BOLIG helt uforpligtende for en snak om, hvad der kan gøres for netop dig og din familie.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Er du interesseret i at høre mere?

Skal vi hjælpe dig med dit boligprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager en indledende snak og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os på telefon 40 62 00 29 eller skriv på mail kontakt@edbolig.dk. Du kan også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Lad os bygge dit drømme hus sammen